Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

The things I did in my previous life..

Publicerad 2015-02-28 16:27:43 i Allmänt,

Ibland undrar jag vad jag har gjort för hemska grejer i mitt förra liv som gjort att jag förtjänat detta. Dem här citronerna som livet kastar på en ibland. Kan de inte bara ta en paus nån gång? Varför siktar dom på mig hela tiden? Har inte jag fått min beskärda del än? "Ska vi kasta några till på Mariel för att se hur mkt hon pallar? Vi kastar ett par avocados på henne oxå.Hehe"
Det borde resultera i en svalkande lemonad och en grym gucamole. Men det blir bara en besk röra av alltihop. Avocadon är brun inuti och ingen vitlök i världen skulle få molen att bli god. Är lemonadkastningen ett test? Är tanken att jag ska skita i lemonaden och kasta tillbaka citronerna? För jag börjar bli ganska så irriterad.. Är jag så jävla mesig och liten människa?
Ja, nu tänker väl nån "det kunde ju ha varit värre, vad lipar du för!" Men jag kan tycka att jag förtjänar någon liten ljusglimt i tillvaron..
Anyywayy..

Simple as this

Publicerad 2015-02-07 23:44:53 i Allmänt,

"Tried institutions of the mind and soul
It only taught me what I should not know
Oh and the answer well who would have guessed
Could be something as simple as this"


Drar av ett nattligt blogginlägg. Det är väl på tiden antar jag. So whats new? Förutom att jag kommit över lite av bitterheten jag känt de senaste par veckorna. Hemlängtan har också lagt sig. Det är väl bara för att om en vecka får jag åter se mitt Luddis igen :) *hjärtat skuttar*

Jag har gjort mig hemmastadd på Mariehemsvägen. Mitt nya rum är lite mindre men mkt ljusare. Allt är nästan vitt. Känns nästan som att jag hamnat i chabby chick-träsket! Trivs sjukt bra att bo ihop med Sandra, min nya sambo. Känns som hemma. Och hon har TLC på tvn! Lyckan är obeskrivlig! Kan åter igen se "Say yes to the dress" och massa annat kul :)

Plugget rullar vidare. Om en vecka är det dags för praktik. 2 veckor ska jag vara på NLT i luddis. Är jag nervös? Jo, ganska rejält. Eller egentligen inte. Det känns på nåt konstigt vis rätt bra. Fast det kommer och går. Kommer bli spännande iaf.
Gjorde ett kassapass på ICA idag också. Börjar komma in i det mer och mer. Kassaledaren sa "Jag tycker du är jätteduktig!" "Tar egna initativ och du anar inte hur många gånger jag behövt förklara var påsarna ligger men ingen fattar!" (Jag fattade på dirren;))
När jag berättar för mina arbetskompisar att det var 8-10 år sen jag jobbade på ICA sist så tappar det hakan till golvet. "Jobbade du på Ica när du var 11 eller?" Fyller ju faktiskt 28 om två månader! Äntligen nåt bra man ärvt ;)

Hmm.. anything else? Tillräckligt för att jag inte kommer ihåg det eller för att det inte är värt att komma ihåg. Så jag avslutar nu. Jag är trött.

Jag saknar er där hemma, bara så ni vet! <3 Puss, kram och sov så gott!
Tror jag ska ta och drömma om Christan Grey i natt ;) (Anna-Ida och jag har högläsning innan filmvisningen på torsdag. Hoppas vi hinner läsa klart. Visst drar du på smilbanden nu, A-I? ;)) Hehe

XOX

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela