Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

Through the wall

Publicerad 2015-05-31 12:07:19 i Allmänt,

Gud vad jag behöver semester! Sitta på en playa och inte göra ett skit. Det tråkiga är att jag inte kommer få någon semester i sommar. Jag ska jobba heeela sommaren! (Hur tänkte jag?)
 
Plugga och jobba samtidigt tar verkligen på krafterna, fast man inte kan tro det. Snart är iaf skolan slut. Bara en vecka kvar och då är ett år gjord på journalistutbildningen. Helt sjukt vad fort tiden går! As always.. Andra året kommer också svischa till och vara borta på ett kick. 
Vad gör man då? I don't have a plan yet..
 
Just nu längtar jag hem. Det jävliga med att bo 60 mil hemifrån är att ingen kan hälsa på. Och det kräver en viss finess att ta sig hem. Det är liksom inte värt att åka över hem över en helg. Jag saknar mina vänner! Det gör ont när man inte kan träffa dom när man vill. Man kanske snackar på telefon nån gång, och så har det gått flera veckor sen man hördes sist! Jag tänker iaf på alla. Hela tiden. Bara så ni vet :) 
 
Min Mr Hyde har kommit tillbaka. Eller, min Agge kanske jag ska kalla henne. Den där människan som brinner av på två röda och som kastar stenar omkring sig. Agge har inte varit framme på länge. Och jag undrar vad hon gör här.. 
Kanske att jag börjar gå in i väggen?
 
Thats all for now. xox

Love and other drugs.

Publicerad 2015-05-17 20:50:01 i Allmänt,

Woaw, det var ju sjukt länge sen jag skrev ett inlägg!
Men nu så ;)
 
Asså, jag är fan helt slut! Just nu är jag förkyld, toppar den idag, så är ganska trött. Jag känner mig ganska drained i kroppen rent allmänt också. Plugget rusar på hela tiden, vilket tar på krafterna när man inte är van. Så jag är ganska skoltrött. Har noll motivation till träning och det känns inte alls bra. Förhoppningsvis kommer den tillbaka när skolan är slut och jag kan fokusera på att bara jobba..
 
Och spendera övrig tid med min underbara J! Han är världens finaste människa och aldrig någonsin trodde jag att jag skulle träffa någon som honom. När han ser på mig går det en stöt genom min kropp och hans mjuka kyssar föder fjärilar i magen!
 
Nej, Anna-Ida! Jag har inte glömt dig ;) Vi ska ju övningsköra som fan i sommar! Kommer bli awesome! Och livsfarligt haha
 
Så första delen av sommaren kommer att spenderas i Umä och andra halvan i Luddis. Tillbaka till elfabriken igen. Kommer bli kul att träffa alla gamla rävar igen =) Och mina underbara vänner! Jag saknar alla sjukt mycket som vanligt! Men hemlängtankänslorna är inte lika jobbiga som de har varit. Hade Linn, Emma och Malena på besök förra helgen. Uppskattades sjukt mycket! Vi åt en massa och drack en massa. Tyvärr blev det ingen utgång den här gången heller! Vi konstaterade att vi blivit för gamla och föredrog hellre att hägna i hotellsängen hehe
 
Liten kort resumé.

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela