Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

We shall overcome

Publicerad 2014-09-23 21:33:09 i Allmänt,

Här sitter jag. På mitt rum. I min säng. Nej vänta, i mitt rum, på min säng! Just nu spelar jag lite stämningsfullt dravel från Titanic soundtrack. Man vill bara putta ner Rose från dörren/garderoben hon ligger på och bah "ge plats åt Jack för helvete!"
I lördags hade vi klassfest. Vi lekte pinsamma lekar och ingen blev för full. Eller jo, hon 40-taggarn som höll i balunsen visste till slut inte var hon var någonstans. Hon skulle gå hem. Varpå hon redan var hemma. Man vill bara krama om denna fantastiska dam!
Jag hade själv hoppats på någon form av utgång. Se vad Umeå har för utbud egentligen. Five låter som ett jäkligt hipp ställe där 18-åringar drogar varandra och spelar Dr. Bombay. Men just då, lockade faktiskt sängen mer. Jag tog lilla A-I under armen och vi begav oss till Nydalas lugna vrå. Där seglade jag sakta in i Mr. Blunds vistelseort medan A-I malde på om ditt och datt. "Sover du eller fejkar du bara?" var det sista jag hörde.
Vi snabbspolar till dagens bravader. Daniel har under helgen smitt och klurat på ett rollspel. Ett rollspel som skulle spegla Sveriges blandade regeringskaos. Vi blev indelade i olika partier som sedan skulle smöra för andra partier, vinna stödröster, backstabba, bjuda på kakor och prata luftpastejer. Alla gick in stenhårt för rollerna vi blev tilldelade. Vissa mer än andra. Grymt roligt var det! Mer rollspel för sjutton!
När jag sedan anlände hem fick jag det tunga beskedet att jag faktiskt kan bli av med mitt jobb! Åtminstone min anställning. Eftersom de drar sig ur samarbetet med ABB. Känns ju tipp topp med tanke på att man varit tjänstledig i två månader. Tack för den sparken i skrevet! Pusshej!

Killer Queen

Publicerad 2014-09-12 14:13:50 i Allmänt,

Hej fredag!

Firar in helgen lite lätt med nytt, iaf för mig. Queen-In the lap of the Gods. Helt okej faktiskt! Nä, den är bra.. låten ligger ju faktiskt i en lista på spotten ;) Lite senare ska jag glida ner på stan och hänga med energiknippet A-I. Förhoppningsvis hinner man se och kanske få sig en smakbit på Mat/Smakfestivalen som pågår. Mat och onyttigheter från världens alla hörn. Anna Polis krubbade på en krokodilburgare igår! Det vore nåt.

Igår var jag bjuden hem till Sexy T och hans sambo Ida, på middag. Marie var även bjuden. Blev väldigt glad när Sexy T bjöd in mig. Jag gillar Sexy T. Han är grym på att kasta ihop drinkar också. Han har faktiskt kastat ihop en så pass vass efterdrink att den ska serveras på självaste Nobelfesten, så vass att den ska nocka Ers Majestät ur fracken! Drinken gav till och med mig talsvårigheter ;)
Tyvärr fick jag en förkylning på köpet.. Eller är det whiskyröst jag fått? Är jag krasslig eller är det bakfylla? Nu var det ett tag sen bakfyllan gjorde sig påmind, så förkylningen kan gått och väl försvinna med bakfyllan..
 
Vad ser vi fram emot med helgen då!? Jo, Gudfaderns särbo kommer ikväll. Wiiiii! Gudfadern fyller år. I morgon runt midnatt ska hon tydligen ha en sammankomst. Kommer bli livat. Skjut mig! Särbon drar på måndag. VAR I HELVETE är de där öronpropparna som jag så snällt bad om!!
 
Nu ska jag ta mig en dusch och en nap! Ska även bygga in sängen i någon form av ljudsäker bunker. Jag ska även skjuta dom där ungarna med ett luftgevär, på våningen ovanför, om de inte tar och kniper igen kakintaget!
 
Puss på er!

Living in limbo

Publicerad 2014-09-07 13:13:54 i Allmänt,

Heeej!!
 
Kanske finns det någon som väntat på blogginlägg? Anledningen till att jag inte skrivit nåt är att jag har lite problem med datorn/internet.. Funkar inte riktigt som jag vill, därav att det blev tre inlägg från förra. Kan inte ta bort dem. Blir irriterad. 
Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på filmmusik och jäser efter äggsmörgåsfrukost. Ett ägg blev för löst. Gudfadern är "hemma" och då känns det nästan skönast att gömma sig på rummet. Hade iofs legat här inne ändå. Det är ju trots allt ångestsöndag. Det är ganska sjukt vad en dag i veckan kan påverka ens psyke. Spelar liksom ingen roll vad man gör en söndag. Ångesten finns där. Som sakta vill äta upp en. Vad är bäst, att gräva ner sig i sängen och slå på en rulle som får en att grina ögonen ur sig? Känns det bättre sen? 
Inte är det något hippt väder ute heller. Jag borde inte skriva blogg på söndagar. Det är nog då jag längtar hem som mest. Ett telefonsamtal räcker liksom inte alltid. Nog om det. 
 
Nästa vecka ska vi ha foto, hela veckan! Ska bli sjukt kul! Verkligen sett fram emot det. Förhoppningsvis kan man införskaffa sig en egen kamera inom en snar framtid :) Så jag kan ta awesome mycket snygga selfies ;) hehe 
 
Jahapp jahapp jahapp (som min bror skulle uttrycka sig) vad händer mer.. Jo jag traskar runt Nydalasjön om vart annat. 9 km är det runt. Känner mig duktig ^^ Målet är att springa runt sjön, innan snön kommer! 
 
Till sist. Jag önskar mig rapunzelofsweden-hår och en ny dator, en Mac. Hår eftersom jag saknar det lite långa jag hade innan tattarfriösren kapade av allt jag hade, samt en ny dator bara för att. (Visst blev det ett lite rim där?) Samt min säng som står i Nyhammar. Den här skitsängen tar knäcken på mig. Bokstavligt talat. Det knäpper och låter i hela kroppen när jag kravlar mig ur sängen... 
 
Puss! 

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela