Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

Through the wall

Publicerad 2015-05-31 12:07:19 i Allmänt,

Gud vad jag behöver semester! Sitta på en playa och inte göra ett skit. Det tråkiga är att jag inte kommer få någon semester i sommar. Jag ska jobba heeela sommaren! (Hur tänkte jag?)
 
Plugga och jobba samtidigt tar verkligen på krafterna, fast man inte kan tro det. Snart är iaf skolan slut. Bara en vecka kvar och då är ett år gjord på journalistutbildningen. Helt sjukt vad fort tiden går! As always.. Andra året kommer också svischa till och vara borta på ett kick. 
Vad gör man då? I don't have a plan yet..
 
Just nu längtar jag hem. Det jävliga med att bo 60 mil hemifrån är att ingen kan hälsa på. Och det kräver en viss finess att ta sig hem. Det är liksom inte värt att åka över hem över en helg. Jag saknar mina vänner! Det gör ont när man inte kan träffa dom när man vill. Man kanske snackar på telefon nån gång, och så har det gått flera veckor sen man hördes sist! Jag tänker iaf på alla. Hela tiden. Bara så ni vet :) 
 
Min Mr Hyde har kommit tillbaka. Eller, min Agge kanske jag ska kalla henne. Den där människan som brinner av på två röda och som kastar stenar omkring sig. Agge har inte varit framme på länge. Och jag undrar vad hon gör här.. 
Kanske att jag börjar gå in i väggen?
 
Thats all for now. xox

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela