Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

We shall overcome

Publicerad 2014-09-23 21:33:09 i Allmänt,

Här sitter jag. På mitt rum. I min säng. Nej vänta, i mitt rum, på min säng! Just nu spelar jag lite stämningsfullt dravel från Titanic soundtrack. Man vill bara putta ner Rose från dörren/garderoben hon ligger på och bah "ge plats åt Jack för helvete!"
I lördags hade vi klassfest. Vi lekte pinsamma lekar och ingen blev för full. Eller jo, hon 40-taggarn som höll i balunsen visste till slut inte var hon var någonstans. Hon skulle gå hem. Varpå hon redan var hemma. Man vill bara krama om denna fantastiska dam!
Jag hade själv hoppats på någon form av utgång. Se vad Umeå har för utbud egentligen. Five låter som ett jäkligt hipp ställe där 18-åringar drogar varandra och spelar Dr. Bombay. Men just då, lockade faktiskt sängen mer. Jag tog lilla A-I under armen och vi begav oss till Nydalas lugna vrå. Där seglade jag sakta in i Mr. Blunds vistelseort medan A-I malde på om ditt och datt. "Sover du eller fejkar du bara?" var det sista jag hörde.
Vi snabbspolar till dagens bravader. Daniel har under helgen smitt och klurat på ett rollspel. Ett rollspel som skulle spegla Sveriges blandade regeringskaos. Vi blev indelade i olika partier som sedan skulle smöra för andra partier, vinna stödröster, backstabba, bjuda på kakor och prata luftpastejer. Alla gick in stenhårt för rollerna vi blev tilldelade. Vissa mer än andra. Grymt roligt var det! Mer rollspel för sjutton!
När jag sedan anlände hem fick jag det tunga beskedet att jag faktiskt kan bli av med mitt jobb! Åtminstone min anställning. Eftersom de drar sig ur samarbetet med ABB. Känns ju tipp topp med tanke på att man varit tjänstledig i två månader. Tack för den sparken i skrevet! Pusshej!

Kommentarer

Postat av: Telta

Publicerad 2014-09-24 05:38:19

Jag viker ihop mig av skratt.. "Ge plats åt Jack för i helvete" hahahaha 😂

Uniflex :( ... Du ska tillbaka, så enkelt är det bara!!!
PUSS

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela