Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

All I want for christmas..

Publicerad 2014-12-02 22:07:54 i Allmänt,

Juletiden knackar på dörren. Vilket innebär hemfärd till Luddis! Sju veckor mellan flytten och första vändan hem, så är det sju veckor mellan sista vändan och jullovet. Den här gången känns det betydligt lättare att vänta på att åka hem. Jag har hittat flera fina vänner som gör livet glatt! Nog för att jag längtar ruskigt mycket efter min familj och mina underbara vänner, så behöver jag åtminstone inte grina så ögonen ploppar ur skallen, den här gången! 
 
Hösten har gått fort och om mindre än tre veckor är det "HEM!" som gäller, som det står i kalendern i köket. I början på nästa år ska jag byta Ume-hem. Jag får ju inte längre bo kvar i mitt grönklädda rum. Men tur är väl det, för jag har i ärlighetens namn tröttnat på stället! Eller mest på Gudfadern. Nu har jag inte sett den filmen men jag tvivlar på att Gudfadern är högljudd och skrattar som en gnäggande häst. Dock har dom likheter! De lägger sig i, tamigfan, allt! 
 
Jag ska flytta in hos Sandra! En kompis til Tim. Ska bli skönt att gå ner till två personer i en lägenhet, jämfört med 3 personer och en pojkvän. Not a hit! Har hitills träffat Sandra en gång men hon verkar vara supernice! Plus att hon är konditor! High five! ;)
 
Det var en liten snutt iaf.. 
 
 
Puss, kram och nyp i stjärten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela