Mariels onödiga blogg

Ibland kladdar jag ner lite tankar om livet och allt sånt.

Från en skog till en annan skog..

Publicerad 2014-08-24 20:58:00 i Allmänt,

Hej på er! 
 
Jag fick en förfrågan av min godaste Sofia att jag skulle starta en blogg! Det kanske finns några fler som vill läsa om min nya vardag.Det är ju även ett ypperligt tillfälle för mig att öva på skrivandet, eller hur!? 

Jag tänkte alltså skriva lite vad som händer här i Umeå, vilka jag möter, vad som sker i skolan osv. Jag tänkte hålla inläggen relativt korta, för att hålla intresset uppe och förhoppnignsvis hålla det lite intressant =) Kan hända att det spårar ur och blir långt ;) 
 
Jag anlände igår ca 19:30. Körde de där 62 milen helt själv, med ett stopp i Sundsvall där jag sträckte på benen och krubbade på Ikea. Hela jävla norrland var där!
Jag övade även på min sånginsats och funderar faktiskt på att söka till Idol, den där Bard bör bli knockad av stolen någon gång i sitt liv ;) 
Jag höll mig inlåst på rummet hela kvällen eftersom hyresvärdinnan, vi kan kalla henne Gudfadern, hade gäster över på tapas. Jag tyckte att jag själv hade ett skapligt högt häxskratt men Gudfadern tar nog priset. Nästan som hon hade en apelsin nerkört i underläppen. Om nån från jobbet läser det här vore jag extremt tacksam om ni kunde skicka lite öronproppar till mig!
Ganska lyhört i lägenheten för övrigt. Imorse lät det som att ungarna på våningen ovanför kutade inne i mitt rum. Jag kastade mig hejdlöst upp och letade efter brännbollsträt jag trodde jag hade under sängen. Tog istället pappersrullen och kastade den mot dörren!
 
Vid 11 gick jag upp.. inte för att jag sov så länge (jag vaknade redan 7:30) utan att jag var lite skraj.. hungersnöden i min mage tvingade mig upp! Jag hade till och med frukost i kylen, lucky me! Sen fick jag mig en överraskning! Gudfadern hade ett maffiosomöte i Malaga, blir bort hela veckan. FF! Tills onsdag iaf när nästa inneboende kommer, vi kan kalla henne Polisen. Enkelt!
Jag passade på att rota igenom Gudfaderns sovrum, efter nåt kul men allt som fanns var hästaffischer från 1989 som ärligt talat skrämde skiten ur mig! Jag hoppade även i hennes säng. Ni vet så där när lilla Kevin är hemma själv, äter popcorn och hoppar studsmatta i sina föräldrar säng. Så såg det ut! 
 
Nu börjar det bli så där olidligt långt iaf.... 
 
Jaja.. Tomorrow's first day of school! Wish me luck! Pusspuss! 
 

Kommentarer

Postat av: Malena

Publicerad 2014-08-24 21:17:09

Ser fram emot att läsa om ditt äventyr! Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dalkulla som älskar smink, fikabröd och mustanger. Jag skulle vilja rida islandshästar på Island och lära mig surfa på Hawaii. Jag absolut hatar när vaderna blir blöta av skoskvätt. Du hittar allt i mina spellistor och min favoritblomma är pion.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela